Τη στήριξη και τη συμμετοχή της στον αγώνα ενημέρωσης των Παριανών από το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, ενάντια στο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομάδα Γυναικών Πάρου-Αντιπάρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα γυναικών Πάρου-Αντιπάρου αποδέχεται με χαρά την πρόταση του σωματείου των εργαζόμενων στην ΔΕΥΑ Πάρου για συντονισμό της δράσης μας ώστε να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση των επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στη χώρα.
Η περίοδος που ζούμε και η καθημερινότητα, επιβεβαιώνει πως η μόνη στάση που μπορεί να μας εξασφαλίσει το καλύτερο βιοτικό επίπεδο είναι αυτή του αγώνα  για την ικανοποίηση των αναγκών μας και της αντίστασης απέναντι στις επιδιώξεις των Κυβερνήσεων και τις Κατευθύνσεις της ΕΕ, που για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων δε διστάζουν να παραδώσουν νευραλγικής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις όπως ΔΕΗ, τηλεπικοινωνίες, Μεταφορές, Νοσοκομεία και τώρα το νερό.
Συμμετέχουμε στην σύσκεψη των φορέων στις 20/3 στο χώρο της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου στις 19.30 και στηρίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης του Παριανού λαού για τις συνέπειες της εκχώρησης της ΔΕΥΑΠ στην «ομπρέλα» ιδιωτικών συμφερόντων, ξεκινώντας από την συγκέντρωση που οργανώνει το σωματείο της ΔΕΥΑΠ την Τετάρτη 22/3 στην αίθουσα του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ με αφορμή τη παγκόσμια μέρα νερού. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.