Παράκληση να μην σταθμεύουν οι κάτοικοι στο Λιαροκάπι λόγω έργων ασφαλτόστρωσης

Newsroom

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούν τεχνικοί της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (ΔΕΥΑΠ) αύριο και μεθαύριο (8 και 9 Ιουλίου 2026) στο Λιαροκάπι και κάνουν έκκληση στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί στο θέμα του πάρκινγκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Λευκών και Ναούσης στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑΠ.

Με την ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΠ ζητεί την κατανόηση των κατοίκων «να μην σταθμεύουν τ’ αυτοκίνητά τους στις συγκεκριμένες οδούς και να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή διέλευση τους ερχόμενοι σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του έργου, υπολογίζοντας τυχόν καθυστερήσεις λόγω των έργων».

bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Seanergy

seajets

xorodiako-festival-paros

AGNANTI

anergoidam.e-kyklades

deya-parou.gr

KRAFT

#

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS