Αίθουσα σύνταξης
Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, θα συμμετάσχει και φέτος -για 5η φορά- με δικό της χώρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (5-13 Σεπτεμβρίου 2026), όπου θα παρέχει ενημέρωση στους επισκέπτες για την Ένωση και τα μέλη της.
Το 2022, η Ε.Ι.Ε.Τ. έγινε η πρώτη Ένωση Τύπου της χώρας που συμμετείχε ποτέ στη ΔΕΘ με δικό της χώρο και μάλιστα στην κεντρική είσοδο της Έκθεσης, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από όλους όσους συνομιλήσαμε και ενημερώσαμε για την ιστορία, το ρόλο, αλλά -κυρίως- για τους στόχους της Ένωσης μας.
Και φέτος, στον χώρο μας, εκτός από ενημερωτικό υλικό που θα προβάλει το προφίλ της Ένωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις εφημερίδες των μελών μας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το πρωί της πρώτης μέρας της Έκθεσης (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 15.00), στον χώρο της Ε.Ι.Ε.Τ. θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. και θα χαρούμε να σας δούμε και να συζητήσουμε θέματα του κλάδου μας.



















