Το διήμερο 15-16 Μαΐου (ώρες 09:00-14:00)  θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο το σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας και γραπτή αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam) για την έκδοση του πιστοποιητικού, το οποίο ισχύει επ’ αόριστον. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στο σεμινάριο και προκειμένου να εξασφαλίσουν έγκαιρα θέση, καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους έως τις 22 Μαρτίου 2024.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007) το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό και αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία, κ.α.

Πληροφορίες και υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του γραφείου της Πάρου, Κωνσταντίνα Μαύρη, στο τηλέφωνο 2284023031.