Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Απάντηση της Λ.Σ. Πάρου στην ανεξαρτητοποίηση του Αγγ. Πιτσικάλη

Με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, απαντά στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Άγγελου Πιτσικάλη από τον συνδυασμό, αλλά και στο γεγονός ότι δεν παραιτήθηκε από τη θέση του κοινοτικού συμβούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο κύριος Άγγελος Πιτσικάλης στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του από τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναγνωρίζει ότι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιπαρατεθήκαμε στη δημοτική αρχή και δεν έχει να μας προσάψει ασυνέπεια λόγων και έργων για την τετραετία που διανύουμε, αλλά διαχωρίζει τη θέση του με επιχειρήματα που «ανακάλυψε» μετά από τρεισήμισι χρόνια, όπως αυτό των «κομματικών αγκυλώσεων».

Όταν έρθει η ώρα, το κέντρο της πολιτικής καθοδήγησης που αναπαράγει κατ’ επανάληψη αυτές τις «ραφιναρισμένες» εκφράσεις του σύγχρονου σκοταδισμού, ποντάροντας σε συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας, θα πάρει τις απαντήσεις του. Δεν θα επιτρέψουμε όμως να στήσει τα πολιτικά του παιχνίδια στις πλάτες του παριανού λαού επιλέγοντας ως «εχθρό» και εμπόδιο των επιδιώξεων του τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τώρα, δικαίωμα του οποιουδήποτε άρα και του κυρίου Πιτσικάλη να κάνει τις επιλογές του στα κοινά, για τις οποίες άλλωστε θα λογοδοτήσει σε αυτούς που τον επέλεξαν ή θα τον επιλέξουν. Είναι άλλο αυτό όμως και άλλο να ρίχνει το «ανάθεμα» αλλού για να δημιουργήσει το «άλλοθι» των επιλογών του.

Στο δια ταύτα, αφού επιλέγει την συμμετοχή του στα κοινά μέσα από ένα άλλο συνδυασμό όφειλε να παραιτηθεί από τη θέση του κοινοτικού συμβούλου, γιατί αυτή ανήκει στο ψηφοδέλτιο με το οποίο εξελέγη και όχι σε αυτόν, αφού στις εκλογές δεν κατήλθε ως ανεξάρτητος, δικαίωμα που είχε. Εκείνος διαχωρίζει τη θέση του από τη  Λαϊκή Συσπείρωση και δεν αποστασιοποιήθηκε αυτή από τις προγραμματικές της αρχές. Του επισημαίνουμε λοιπόν ότι η στάση του να δηλώσει ανεξάρτητος και να μην παραιτηθεί, δεν αποτελεί καλή «προίκα» πολιτικής συνέπειας για τη συνέχεια της παρουσίας του στα κοινά του νησιού μας.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img