Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Πρόσκληση σε παραγωγούς για συμμετοχή στην «Food Expo Greece 2023»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo Greece 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2023 στο «Athens Metropolitan Expo» στα Σπάτα.

Με γνώμονα την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου με την ελληνική και την παγκόσμια αγορά, ώστε να αποδοθούν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη στους παραγωγούς της, πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα καθώς και η μεταποίηση και η προώθηση των τοπικών της προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να το δηλώσουν το αργότερο έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα  (https://www.pnai.gov.gr/archives/18005).

Οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης προσωπικών συναντήσεων με ξένους αγοραστές. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η το δυνατόν συντομότερη  δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων ώστε να συμπεριληφθούν στη λίστα των εκθετών. Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι απαιτούμενες προδιαγραφές της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα, 2241360567 (κ. Τάνια Ρούσσου, για την Π.Ε. Δωδεκανήσου) και 2281082380 (κ. Ντίνα Βλάχου, για την Π.Ε. Κυκλάδων).

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img