Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Απολογισμός και ξεκάθαρα μηνύματα της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη Μάρπησσα

Με τους κατοίκους της Μάρπησσας, την Παρασκευή (20/1), συναντήθηκε και συζήτησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κώστας Ροκονίδας, πλαισιωμένος από τους δημοτικούς συμβούλους Άγγελο Άγουρο, Νίκο Τσιγώνια, Αγγελική Παυλάκη, Θανάση Μαρινόπουλο και Στρατή Παυλάκη.

Ο κ. Ροκονίδας παρουσίασε το έργο, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, δίνοντας την αφορμή ν’ ακολουθήσουν ερωτήσεις και διευκρινήσεις και να γίνει μία γόνιμη συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την απογοήτευση για τη σημερινή εικόνα του χωριού τους και του νησιού, αλλά και τον προβληματισμό τους για το μέλλον.

Ακολούθως ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου έδωσε απάντηση για το βάλτωμα των προβλημάτων που επί χρόνια περιμένουν λύση, ανέδειξε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής που επί σειρά ετών άβουλα στέκεται μπροστά σ’ αυτά τα προβλήματα αρνούμενη να ξεφύγει από τις επιστολικές διαμαρτυρίες, αρνούμενη να διεκδικήσει αυτό που αξίζει στους παριανούς.

Τέλος, ο κ. Ροκονίδας τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι η επιλογή ενός άλλου διαχειριστή των δημοτικών πραγμάτων, αλλά η αλλαγή πολιτικής στο δήμο της Πάρου από μια δημοτική αρχή που έχει «κότσια» να δίνει λύσεις, να εμπνέει και να  κινητοποιεί τον παριανό λαό για τη λύση των προβλημάτων του.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img