Με σημερινή της (25/3) ανακοίνωση η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Πάρου έκανε και επίσημα γνωστή την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Τριανταφυλλάκο. Μία απόφαση που ήταν γνωστή από τις 19 Μαρτίου, ωστόσο όμως δεν είχε πάρει επίσημη μορφή και ειδικά για τους λόγους που πάρθηκε.

Βέβαια, το «γυαλί» μεταξύ των δύο πλευρών είχε… ραγίσει προ πολλού και αυτό φάνηκε άλλωστε -προ διμήνου σχεδόν- από την κίνηση της διοίκησης ν’ απομακρύνει τον κ. Τριανταφυλλάκο από τα τμήματα ανδρικού, Κ18 και Κ16, αφήνοντάς του ουσιαστικά -μέχρι πρότινος- μόνο την καθοδήγηση της Κ14.

Πλέον, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να φέρει -όπως είναι λογικό- κι άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ παράλληλα στη διάθεση της διοίκησης φαίνεται πως βρίσκεται και η παραίτηση μέλους του Δ.Σ. για την οποία θα ενημερωθείτε με νέο άρθρο…

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Πάρου αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με τον κ. Τριανταφυλλάκο. Οι λόγοι που οδήγησαν την Διοίκηση σε αυτή την απόφαση ήταν πρωτίστως παιδαγωγικοί.
Ως ερασιτεχνικό σωματείο, που κατά κύριο λόγο ασχολείται με αναπτυξιακά τμήματα, η συμπεριφορά των προπονητών προς τους αθλητές μας παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στην μεταξύ μας συνεργασία παράλληλα με την σωστή εκγύμναση τους και δευτερευόντως με το αγωνιστικό σκέλος.
Κατά τα τελευταία δύο έτη και παρά τις συστάσεις μας ο κ. Τριανταφυλλάκος δεν εφάρμοζε τις παραπάνω αρχές και ενώ του δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία πριν λίγους μήνες, σεβόμενη η διοίκηση την πολυετή του παρουσία στον σύλλογο, τελικά δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση εκ μέρους του. Ως εκ τούτου η συνεργασία μας ήτανε αδύνατον να συνεχιστεί.
Καλή τύχη στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό
».