Πέρασαν χρόνια μετά την τελευταία συνάντηση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας Πάρου και του Πυρσού Νάουσας Ημαθίας, από τότε που οι δύο σύλλογοι αποφάσισαν να αδελφοποιηθούν και να προχωρήσουν σε κοινές πολιτιστικές δράσεις και ανταλλαγές το 1993.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα parostoday.gr, το παριανό συγκρότημα αποδέχθηκε πρόσκληση του «Πυρσού» για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Νάουσας Ημαθίας την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Η συμμετοχή των Ναουσαίων της Πάρου ενθουσίασε τους αντίστοιχους του βορρά αλλά και στους πάρα πολλούς επισκέπτες της όμορφης μακεδονικής πόλης.

Η φιλοξενία του «Πυρσού» με επικεφαλής τον πρόεδρό του Χρ. Μπαντή, ήταν άψογη. Η παριανή μουσική, ο χορός και οι φορεσιές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους και τις πλατείες τη ηρωικής πόλης, στο πλαίσιο του εθίμου «Γενίτσαροι και Μπούλες».

Οι παριανοί μουσικοί και χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εκπροσωπήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την παράδοση και τον πολιτισμό της Πάρου. Οι μουσικοί ήταν οι Μαρουσώ Μενέγου και Γιάννης Σιφναίος (βιολί), Παναγιώτης Μενέγος (λαούτο) και Χάρης Κόχυλας (τουμπελέκι).

Με αφορμή την παρουσία του παριανού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του με τον δήμαρχο Νάουσας Ημαθίας, το Σάββατο 16 Μαρτίου, κατά την οποία ενισχύθηκε η επαναδραστηριοποίηση της αδελφοποίησης των δύο πόλεων, σε διάφορες δράσεις, πολιτιστικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Σημαντική ήταν η στιγμή της συνομιλίας των δύο δημάρχων, της Νάουσας Ημαθίας, Νίκου Κουτσογιάννη και της Πάρου, Κώστα Μπιζά, όπου υπάγεται η Κοινότητα Νάουσας Πάρου, μετά από πρωτοβουλία της εκπροσώπου του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας, Υπ. Ρούσσου. Ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που μπορούν να φέρουν και πάλι τις δυο πόλεις κοντά. Στη συνέχεια ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα και δόθηκε η υπόσχεση για την συνέχιση της αδελφοποίησης στην αιγαιοπελαγίτικη Νάουσα.