Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Πάρου και τον Πανσιφναϊκό, στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Σημειώνεται ότι ο προπονητής της Παριανής ομάδας, Δημήτρης Τριανταφυλλάκος, δεν είχε στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Αλιφιέρη, Κρίσπη και Μπέτσα, οι οποίοι βρίσκονται στην Ρόδο με την αποστολή της Μικτής Κ16.

Σ’ ένα ματς με καλό ρυθμό όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν και αναζήτησαν τη νίκη στη «μάχη» που δίνουν για είσοδο στα πλέι-οφ, αρκέστηκαν τελικά στον έναν βαθμό. Έτσι, ο Α.Ο. Πάρου συνεχίζει στην 2η θέση έχοντας 12 βαθμούς σε 8 αγώνες (3-3-2), ενώ ο Πανσιφναϊκός παρέμεινε στην 4η θέση με 6 βαθμούς αλλά σε 6 αγώνες (1-3-2).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Α.Ο. Πάρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 4’ σε κάθετη πάσα του Φ. Πούλιου, ο Παντελαίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απόκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 6’ από πάσα του Λάμπρου και σουτ του Δαφερέρα από το όριο της περιοχής η μπάλα «έγλυψε» το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Το επόμενο δεκάλεπτο ο Πανσιφναϊκός βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ στην καλύτερη ευκαιρία του, στο 38’, σε αντεπίθεση ο Α.Κ. Τρούλλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Α. Νικολάου που απόκρουσε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό και φαινόταν πως όποια ομάδα σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη. Στο τελευταίο τέταρτο ο Α.Ο. Πάρου ανέβασε «στροφές», πίεσε τον αντίπαλό του και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Στο 85’ σε κόρνερ του Δαφερέρα ο Παντελαίος πήρε τη κεφαλιά προς την εστία και οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή, ενώ στο 92’ και στο 96’ και πανομοιότυπες φάσεις ο Δαφερέρας με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Έτσι, παρέμεινε το 0-0.

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Α. Νικολάου, Τσαντάνης, Λάμπρου (65’ Βοσινάκης), Σάμιος, Αποστολόπουλος, Αρκουλής (78’ Παπαθεοδώρου), Δαφερέρας, Φ. Πούλιος, Παντελαίος, Μουρλάς, Τριανταφυλλίδης (46’ Μαραγκουδάκης).
Πανσιφναϊκός: (Ζιώγας), Γιάχο, Γεωργούλης, Τσέλιος, Ζάσκας (92’ λ.τ. Α.Γ. Τρούλλος), Φ. Ατσόνιος, Χρ. Ατσόνιος (73’ Α. Ατσόνιος), Λυκογιάννης (28’ Α.Κ. Τρούλλος), Φράγκος, Λουκατάρης, Ζαμπέλης, Ζάρος.

Η βαθμολογία της Β’ Κατηγορίας:
1. Α.Π.Σ. Κύθνου       14 β.    (7 αγώνες)
2. Α.Ο. Πάρου            12 β.    (8 αγώνες)
3. Α.Ο. Σερίφου          7 β.      (5 αγώνες)
4. Πανσιφναϊκός         6 β.      (6 αγώνες)
5. Παμμηλιακός          0 β.      (6 αγώνες)
* Ο Παμμηλιακός δέχθηκε ποινή -3 βαθμών

Δήλωση Τριανταφυλλάκου (προπονητής Α.Ο. Πάρου):