Όπως έγινε γνωστό από το επαρχείο Πάρου, την Δευτέρα (17/7) διαπιστώθηκε διαρροή νερού από αγωγό της ΔΕΥΑΠ, στον ανατολικό μαντρότοιχο του οικοπέδου του κτηνιατρείου όπου βρίσκονται δημοτικές αποθήκες. Κατόπιν ενημερώθηκε άμεσα ο διευθυντής της ΔΕΥΑΠ για την βλάβη.

Ακολούθως, την Τρίτη (18/7), το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ ενημέρωσε τον κτηνίατρο ότι υπήρχε παράλληλη παράνομη σύνδεση από τον αγωγό ύδρευσης του κτηνιατρείου προς το παρακείμενο παρκινγκ, η οποία σύνδεση είχε υποστεί την προαναφερόμενη βλάβη. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ενώ η συνήθης κατανάλωση του υδρομέτρου του κτηνιατρείου είναι 4-5 κυβικά κάθε τετράμηνο, ενημερώθηκε η κτηνιατρική υπηρεσία ότι το συγκεκριμένο υδρόμετρο έχει καταγράψει 100 κυβικά το τελευταίο διάστημα!

«Καταγγέλλουμε την κλοπή του νερού στις Αστυνομικές Αρχές και συγχρόνως ζητάμε από την ΔΕΥΑΠ να μην χρεώσει το σχετικό τίμημα στον λογαριασμό του κτηνιατρείου διότι προφανώς έχει επέλθει η παράλληλη και παράνομη σύνδεση από τους πλανόδιους που βρίσκονται περιμετρικά μέσα στο πάρκινγκ “Φυστικιές“», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο έπαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς.