Ο Αντρέ Ριέ, παγκοσμίου φήμης Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

Ο μοναδικός σολίστ είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του «Johann Strauss», τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

Ο Ριέ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στον κόσμο. Τα videos του στο YouTube έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Δέκα εκατομμύρια θαυμαστές τον ακολουθούν στο Facebook, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως.

Οι συναυλίες του συχνά περιλαμβάνουν εκθαμβωτικά σόου με φώτα, περίτεχνα κοστούμια και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, καθιστώντας την κάθε μία από αυτές πραγματικά μοναδική και καθηλωτική εμπειρία. Αυτή η αίσθηση του εορτασμού και η επικοινωνία του με το κοινό έχει κάνει τις συναυλίες του ανατρεπτικές και επιτυχημένες, ενώ απευθύνονται σε κάθε ηλικία. Η επερχόμενη συναυλία στο ΟΑΚΑ, χωρίς να είναι διαφορετική, θα φέρει το χαρακτηριστικό στιλ CITY του Ριέ και της ορχήστρας του «Johann Strauss».

Κατόπιν της μεγάλης ζήτησης για αγορά εισιτηρίων στη συναυλία της 13ης Μάρτη και έχοντας μείνει πλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς πώληση, η εταιρεία παραγωγής του καλλιτέχνη ανακοινώνει και δεύτερη μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 12 Μάρτη 2024.

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στο www.more.com.