Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά Πάρου -σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και την Κοινότητα Νάουσας- προετοιμάζει το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου για αύριο Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 21:30, στο λιμανάκι του Αμπελά.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα επιμεληθούν οι Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ελένη Λεγάκη, Νάσια Κονιτοπούλου, Μιχάλης Κονιτόπουλος, Γιάννης Μπαλαφούκος, Χαράλαμπος Μηνάς, Βαγγέλης Κουκουλάρης, Γιάννης Τσιαμπάζης, Δημήτρης Φυρογένης και Γιάννης Κρητικός.
Η είσοδος είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας περιμένουμε με χαρά στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, στις 26 Αυγούστου, μετά τον εσπερινό, στο λιμανάκι του Αμπελά. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία που θα συνεχίσει να μας συνδέει με τον τόπο και τους ανθρώπους μας! Οι αναμνήσεις από τα χρόνια που μεγαλώσαμε, χορεύοντας, παίζοντας και γελώντας από άκρη σε άκρη στον Αμπελά σε αυτό το πανηγύρι, είναι υπενθυμίσεις μιας ζωντανής παράδοσης που θέλουμε και επιχειρούμε να περνάει από γενιά σε γενιά.
Σας προσκαλούμε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση, να διατηρήσουμε την κληρονομιά μας ζωντανή, να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις και να συνδεθούμε με τους φίλους μας, με την κοινότητα και με την ιστορία μας
», αναφέρει η πρόσκλησή του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος.