Σύρος: Σώος ανασύρθηκε 72χρονος από πηγάδι – Επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή Φάμπρικα

Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια ενός 72χρονου στη Σύρο, ο οποίος έπεσε μέσα σε πηγάδι ενώ πραγματοποιούσε εργασίες στην περιοχή Φάμπρικα. Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των σωστικών δυνάμεων.

Η κλήση στο 199 σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης. Πέντε πυροσβέστες έφτασαν χωρίς καθυστέρηση στο σημείο, έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο διασωστικό εξοπλισμό. Με προσεκτικούς χειρισμούς κατάφεραν να προσεγγίσουν τον ηλικιωμένο και να τον ανασύρουν με ασφάλεια από το πηγάδι.

Λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο 72χρονος βγήκε στην επιφάνεια έχοντας τις αισθήσεις του, αν και έφερε τραύματα από την πτώση. Στο σημείο βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου για εξετάσεις.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας ανακούφιση στους οικείους του αλλά και στην τοπική κοινωνία. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν πλέον τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

seajets

parosbeachhoops

AGNANTI

deya-parou.gr

KRAFT

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS