Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Δήλωση αποχώρησης του Χ. Γιουρτζίδη από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Με δήλωσή του, ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος Χαρίλαος Γιουρτζίδης γνωστοποιεί τους λόγους της αποχώρησής του από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιουρτζίδη:

Η συγκυρία των εκλογών του 2019 με οδήγησε στην απόφαση μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες μου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο δήμαρχο τον αξιόλογο συμπολίτη μας Κώστα Ροκονίδα.
Στις εκλογές εκείνες, είναι γνωστό ότι ισοψήφησαν οι δύο παρατάξεις, τα λάθη τακτικής που έγιναν από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαν σαν αποτέλεσμα να χαθούν οι εκλογές.
Υπηρέτησα την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης με συνέπεια και με όλες μου τις δυνάμεις, παρά τις γενικότερες πολιτικές διαφωνίες που έχω με το ΚΚΕ. Όμως μετά τη διαπίστωση ότι η Λαϊκή Συσπείρωση κατέρχεται στις επόμενες Δημοτικές εκλογές με το ίδιο ιδεολογικό περιεχόμενο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών είναι κάτι που δεν με εκφράζει.
Για αυτό τον λόγο αποχωρώ από την παράταξη και υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, παραδίδοντας την έδρα στη Λαϊκή Συσπείρωση.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι παρών, γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω, υποστηρίζοντας το σχήμα εκείνο, που δεν θα υφίσταται κομματικές επιρροές, αλλά θα έχει αποκλειστικό έργο την ποιότητα της ζωής μας και τα συμφέροντα του νησιού. 

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img