Ανακοίνωση σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη για τα φαινόμενα της παραβατικότητας, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εξέδωσε ο δημοτικός συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Χθες Παρασκευή 2/6 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, και κάτω από την πίεση των προβλημάτων, σύσκεψη φορέων και αρχών για τα φαινόμενα της παραβατικότητας, τα οποία δημιουργούν μεγάλα ζητήματα στην καθημερινότητα του νησιού.

Για μια ακόμα φορά η τσαπατσουλιά και η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής εμφανής. Αδυνατούν να οργανώσουν και μια σύσκεψη.

Πρώτον, τα προβλήματα του νησιού είναι γνωστά και επομένως αναζητάς τους τρόπους επίλυσης τους σε νεκρούς χρόνους και δεν τρέχεις πίσω από αυτά, μέσα στο καλοκαίρι.

Δεύτερον, πρέπει να έχουν προηγηθεί συνεργασίες με τις αρμόδιες αρχές για να μπορείς να προτείνεις λύσεις και να μην πιστεύεις ότι εσύ «λυτρώνεσαι», στήνοντας άλλους στην «σέντρα».

Τρίτον, αν η σύσκεψη δεν γίνεται για να γίνει, την προγραμματίζεις έγκαιρα, την δημοσιοποιείς στα μέσα και δεν «ξεχνάς» να ειδοποιήσεις την αντιπολίτευση, γεγονός που καταγγέλλουμε.

Τέταρτον και προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι επιστολικές διαμαρτυρίες και μόνο μπορεί να «μετατοπίζουν» τις ευθύνες των προβλημάτων αλλά δεν λύνουν τα προβλήματα. Γνωστό αυτό από παλιά. Όπως και ότι τα προβλήματα απαιτούν διεκδίκηση, οργάνωση και αγώνα για να λυθούν. Αλλά αυτοί είναι…

bluestarferries

goldenstarferries