Τον νέο προπονητή μπάσκετ Θοδωρή Παλαιοχωρίτη παρουσίασε και επίσημα η διοίκηση του Α.Ο. Πάρου, στα γραφεία του συλλόγου στο στάδιο της Παροικιάς. Ο Πειραιώτης τεχνικός, νωρίτερα, είχε συνάντηση γνωριμίας με τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ και με το υπόλοιπο επιτελείο του, συζητώντας παράλληλα το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν.

Στην παρουσίαση του κ. Παλαιοχωρίτη -όπως μαρτυρά και η παραπάνω φωτογραφία- παρών ήσαν ο πρόεδρος του Α.Ο.Π., Νίκος Σαρρής, οι έφοροι μπάσκετ, Κατερίνα Καννά και Μιχάλης Αραβαντινός, τα μέλη Μαρία Τσαντάνη και Σωτήρης Τσίπης, καθώς και τα μέλη του τεχνικού τιμ, Γιώργος Ζαμπακόλας, Βασίλης Ανδριέλος και Χρήστος Βαγιόπουλος.

Δήλωση του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη

«Είναι τιμή μου που οι άνθρωποι του Α.Ο. Πάρου -και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Σαρρής- με προσέγγισαν για να συνεργαστούμε και που βρίσκομαι στο νησί για να ηγηθώ της ομάδας μπάσκετ. Τους ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή και το οικογενειακό κλίμα που λαμβάνω και εύχομαι να έχουμε μία καλή και δημιουργική σεζόν, με υγεία σε όλους τους τομείς. Για το αγωνιστικό κομμάτι είναι νωρίς ακόμα να πούμε περισσότερα. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, θα δουλέψουμε αρκετά πράγματα και πιστεύω θα δημιουργήσουμε κάτι καλό μέσα στη χρονιά», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ο τεχνικός Θοδωρής Παλαιοχωρίτης.

Έναρξη προετοιμασίας την 1η Σεπτέμβρη

Μετά τον ερχομό του κόουτς Θοδωρή Παλαιοχωρίτη στην Πάρο, ο οποίος θα αναλάβει όλα τα ηλικιακά τμήματα των αγοριών, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιώργο Ζαμπακόλα, ο οποίος θα συνεχίσει να καθοδηγεί όλα τα ηλικιακά τμήματα των κοριτσιών, θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα (1/9) η προετοιμασία στο μπάσκετ. Επίσης, σημειώνεται ότι στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Π. θα βρίσκονται ακόμα ο Βασίλης Ανδριέλος και ο Χρήστος Βαγιόπουλος.

Εγγραφές και ανανεώσεις στην ακαδημία

Σε ότι αφορά τις εγγραφές αθλητών και αθλητριών, θα γίνονται μέχρι τέλος Αυγούστου κάθε Τρίτη και Πέμπτη (18:30-20:30) στα γραφεία της ομάδας στο στάδιο της Παροικιάς. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους εφόρους μπάσκετ, Κατερίνα Καννά (6946333867) και Μιχάλη Αραβαντινό (6977270757), καθώς και στους Σωτήρη Τσίπη (6946739911) για το τμήμα αγοριών Κ12 και Πυθαγόρα Συριανό (6986685511) για το τμήμα κοριτσιών.

bluestarferries

goldenstarferries