Με νίκη άνοιξε το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (2-0 επί του Παμμηλιακού), με νίκη και το ολοκλήρωσε (2-1 επί του Πανναξιακού) η Α.Ε. Πάρου, αναπτερώνοντας ακόμη περισσότερο το ηθικό της ενόψει της ερχόμενης εντός έδρας αναμέτρησης για τα ημιτελικά του κυπέλλου Κυκλάδων απέναντι στην ισχυρή Α.Ε. Μυκόνου.
Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Αλεξανδρή παρουσίασαν ένα μεστό αγωνιστικό πρόσωπο στη Νάξο και όντας καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πανηγύρισαν μία νίκη γοήτρου, η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη τους μακριά από την Πάρο στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο, που κατά γενική ομολογία ήταν σχεδόν μοιρασμένο σε φάσεις, η Α.Ε. Πάρου είχε την κατοχή της μπάλας και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 33’, όταν σε κόρνερ του Αριανούτσου στο δεύτερο δοκάρι ο Μουράι με πλασέ σκόραρε (0-1).
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν καλύτερο και η Α.Ε. Πάρου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2) στο 65’ με ωραίο γυριστό σουτ του Αριανούτσου. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Πανναξιακό, καθώς στο 68’ ο Δεμερτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε το σκορ (1-2) αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Αντίθετα, η Παριανή ομάδα είχε δύο ευκαιρίες στο τελευταίο εικοσάλεπτο ώστε να διευρύνει τη νίκη της, όμως οι προσπάθειες των Εσάι και Αλιπράντη σε τετ α τετ κατέληξαν άουτ.
Για την ιστορία, σημειώνεται ότι στο 92’ ο Πανναξιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πίντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα

Πανναξιακός: (Προμπονάς), Βακαλόπουλος (46’ Ποθητός), Γιαννούλης, Γιάννης, Γιαννακόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Δεμερτζής, Πίντο, Καρβούνης (46’ Χίκα), Ν. Φράγκου (64’ Σπυριδάκης / 81’ Α. Τουμπακάρης), Ε. Φράγκου, Φιμιτζάς (64’ Μαργαρίτης).
Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης, Τσόκα (46’ Παντελαίος), Δ. Κρητικός, Γαβαλάς, Μουράι, Αλιπράντης, Εσάι, Βασιλόπουλος, Αριανούτσος, Βαθρακοκοίλης (46’ Στ. Κρητικός), Ε. Κρητικός (46’ Στεφανίδης).

Η τελική βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας

Κατάταξη                   Β.         Γκολ
1. Ελλάς Σύρου           41        59-9
2. Σαντορίνη              28        27-22
3. Πανναξιακός           22        30-24
4. Παμμηλιακός           9          20-55
5. Α.Ε. Πάρου             4          21-47
* Η Α.Ε. Πάρου δέχθηκε ποινή -10 βαθμών

Ευχαριστίες και κάλεσμα της Α.Ε.Π.

Η ομάδα της Α.Ε. Πάρου ευχαριστεί και δημόσια τη διοίκηση Πανναξιακού για την φιλοξενία που της παρείχε, ενώ παράλληλα καλεί όλους τους Παριανούς στο παιχνίδι – πρόκληση με την Α.Ε. Μυκόνου, την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 19:00 στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς.