Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/3) στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ. η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, αν και εκκρεμούν ακόμη δύο αναμετρήσεις για να γίνει γνωστό που θα καταλήξει το τέταρτο εισιτήριο.
Πάντως η Α.Ε. Πάρου ήταν παρών στην κληρωτίδα και όπως προέκυψε θα αγωνιστεί απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Πανσιφναϊκός-(Ανδριακός ή Α.Ε. Μυκόνου). Δηλαδή στο… βάθος Μύκονος, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη στα παιχνίδια που απομένουν, με την Α.Ε. Πάρου να έχει όπως φαίνεται το δυσκολότερο έργο στα ημιτελικά, καθώς στο άλλο ζευγάρι θα τεθούν αντιμέτωποι ο Πανθηραϊκός με την Ελλάς Σύρου.
Σημειώνεται ότι, όλες οι φετινές αναμετρήσεις της Α.Ε. Πάρου για την διοργάνωση του κυπέλλου ήταν εκτός έδρας, ξεπερνώντας κατά σειρά τις ομάδες του ΠΑΣ Νάξου (0-5), του Α.Ο. Πάρου (0-6) και του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου (0-4), διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της. Βέβαια, στην περίπτωση που η Α.Ε. Μυκόνου προκριθεί στα ημιτελικά, η Α.Ε. Πάρου θα είναι αυτή τη φορά γηπεδούχος καθώς είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ταξίδι στη Μήλο για το πρωτάθλημα

Με την εξ αναβολής 16η αγωνιστική θα συνεχιστεί το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Κ., όπου η Α.Ε. Πάρου θα ταξιδέψει στη Μήλο για ν’ αντιμετωπίσει τον Παμμηλιακό την Κυριακή (2/4). Ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα της Α.Ε.Π. θα παραταχθεί με απουσίες αλλά θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας παράλληλα το μυαλό της στην πρόκληση που έχει μπροστά της για τον θεσμό του κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
2/4, 10.00: Πανναξιακός-Σαντορίνη
2/4, 14.45: Παμμηλιακός-Α.Ε. Πάρου
Ρεπό: Ελλάς Σύρου

Η βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας:
1. Ελλάς Σύρου           35 β.    (14 αγώνες)
2. Σαντορίνη               22 β.    (13 αγώνες)
3. Πανναξιακός           19 β.    (13 αγώνες)
4. Παμμηλιακός          8 β.      (14 αγώνες)
5. Α.Ε. Πάρου             0 β.      (12 αγώνες)
* Η Α.Ε. Πάρου δέχθηκε ποινή -10 βαθμών