Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Α.Ε. Πάρου: Υποδέχεται (15/1) την πρωτοπόρο Ελλάς Σύρου

Με την ευχή το νέο έτος να είναι γεμάτο από υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

Στην Α’ Κατηγορία, έπειτα από την διεξαγωγή των πρώτων 8 αγωνιστικών, μπορούμε να πούμε πλέον πως έχει φθαρεί το μεγάλο αρχικό ενδιαφέρον, με το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν να έχει αναμφίβολα σημαδευτεί από δύο γεγονότα. Αφενός την απόσυρση του Α.Ο. Πύργου, λόγω μη εγγραφής του στο Αθλητικό Μητρώο και αφετέρου την πρωτοφανή (για τα ερασιτεχνικά δεδομένα) αφαίρεση των 10 βαθμών στην Α.Ε. Πάρου, που επιχείρησε να διαφυλάξει τα νόμιμα και την αξιοπιστία της κατηγορίας.

Η ανωτέρω εξέλιξη επηρέασε σαφώς και το αγωνιστικό κομμάτι στις τάξεις της Α.Ε.Π., καθώς από την 2η θέση και τους 7 βαθμούς (ούσα στο -3 από την πρωτοπόρο Ελλάς Σύρου), βρέθηκε στην τελευταία θέση και με -3 βαθμούς. Άλλωστε αυτό αποτυπώθηκε και στην εικόνα των δύο τελευταίων παιχνιδιών της -σε συνάρτηση με τις απουσίες που είχε- όπου γνώρισε βαριές ήττες από τον Παμμηλιακό (5-1) και την Σαντορίνη (4-0).

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η παριανή ομάδα, με τον τεχνικό της Γιώργο Μοστράτο, θα αναζητήσει ένα ολικό αγωνιστικό «restart», στο οποίο ωστόσο χρειάζεται στήριξη, υπομονή και φυσικά πολλή δουλειά. Με δύναμη την έδρα της, την οποία και κρατάει αλώβητη μετρώντας 2 νίκες (2-0 τον Παμμηλιακό και 2-1 την Σαντορίνη) και 1 ισοπαλία (2-2 με τον Πανναξιακό), η Α.Ε. Πάρου στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση θα φιλοξενήσει την Κυριακή (15/1) και ώρα 12.00 την πρωτοπόρο και αήττητη Ελλάς Σύρου. Ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας, στο οποίο η Α.Ε.Π. δίχως άγχος θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
15/1, 12.00:
A.E. Πάρου-Ελλάς Σύρου
15/1, 14.45: Παμμηλιακός-Πανναξιακός
Ρεπό: Σαντορίνη

Η βαθμολογία:
1. Ελλάς Σύρου          16 β.    (6 αγώνες)
2. Πανναξιακός           8 β.      (6 αγώνες)
3. Σαντορίνη              7 β.      (7 αγώνες)
4. Παμμηλιακός          7 β.      (7 αγώνες)
5. Α.Ε. Πάρου            -3 β.     (6 αγώνες)
* Η Α.Ε. Πάρου δέχθηκε ποινή -10 βαθμών
** Ο Α.Ο. Πύργου τέθηκε εκτός πρωταθλήματος

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img