Σ’ αυτές τις εκλογές -το μεγάλο προσκλητήριο για να επανέλθει η δικαιοσύνη στον τόπο μας- δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία. Πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να συναντηθούμε στην κάλπη, να δώσουμε το μήνυμα για #δικαιοσύνη παντού!
Σ’ αυτές τις εκλογές θα ανοίξει ο δρόμος για την δημιουργία μιας κυβέρνησης προοδευτικής, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, με στόχο την επαναφορά του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας, που κακοποιήθηκαν βάναυσα τα χρόνια της αλαζονικής κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Της κυβέρνησης των σκανδάλων. Της πιο ανάλγητης κυβέρνησης των τελευταίων 40 και πλέον ετών.
Να επανέλθει η ισονομία, να επανέλθει η δημοκρατία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να επανέλθει η ουσία του Μέτρου Μεταφορικού Ισοδύναμου, να επανέλθουν τα μέτρα για την υγεία των νησιωτών, να ξεκινήσει η συζήτηση του νησιωτικού ΕΣΥ, να βρούμε όλοι και όλες πάλι το χαμόγελό μας.
Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για: Δικαιοσύνη στην υγεία, δικαιοσύνη στην παιδεία, δικαιοσύνη στις μεταφορές, δικαιοσύνη στον πολιτισμό, δικαιοσύνη στην ασφάλεια, δικαιοσύνη στην εργασία, δικαιοσύνη στην δικαιοσύνη!

Μαρία Χανιώτη,
υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.