Διήμερο εκδηλώσεων γαστρονομικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος ετοιμάζει ο Σύλλογος Γυναικών Αντιπάρου, υπό την αιγίδα του δήμου Αντιπάρου, την Κυριακή και την Δευτέρα της πρωτομαγιάς.

Την Κυριακή (30/4) θα ετοιμαστούν τα Πρωτομαγιάτικα στεφάνια και θα υπάρχει έκθεση των εργαστηρίων Ιστορίας της Τέχνης, ενώ την Δευτέρα (1/5) στο λιμάνι του νησιού θα παρουσιαστούν δρώμενα με αναπαραστάσεις, τα παραδοσιακά χτυπήματα του χταποδιού, τα βαρκάκια στο γυαλό, τους ψαράδες με τα δίχτυα και θα ετοιμαστεί η κακαβιά. Παράλληλα θα υπάρχουν τοπικές γεύσεις με παραδοσιακές συνταγές, ενώ παρών θα είναι και ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Θα ακολουθήσει νησιώτικο γλέντι, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που οι τσαμπούνες, τα ντουμπάκια, τα βιολιά και το χορευτικό με παραδοσιακές φορεσιές δίπλα στο κύμα θα ξεσηκώσουν το νησί.

Σημειώνεται ότι, οι εθελοντές και εθελόντριες, οι χορηγοί και οι επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν και να συμμετέχουν, όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αντιπάρου, στα τηλέφωνα 6979616637 και 6976975047 ή στο e-mail: s.gynaikesantiparos@gmail.com.