Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Πάρου, τέσσερις ημεδαποί κατηγορούμενοι σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, απείθεια, υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε μεσημβρινές ώρες της 10ης Μαΐου 2023 ο δράστης μετέβη σε επιχείρηση στην Πάρο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Στο πλαίσιο επισταμένης διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει την προσαγωγή του. Ωστόσο, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Υπηρεσία όπου εξεταζόμενος παραδέχθηκε την πράξη.

Παράλληλα, προσήχθησαν τρία άτομα, σύνοικοι του δράστη οι οποίοι γνώριζαν και αποσιωπούσαν την εγκληματική του δραστηριότητα ενώ τον φιλοξενούσαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και στο χώρο διαμονής τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 2,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.370 ευρώ, μπλούζα με κουκούλα και γάντια που φορούσε ο δράστης.