Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και του προπονητικού σχεδιασμού του κ. Τριανταφυλλάκου, τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. Πάρου χωρισμένα σε τρία γκρουπ (Κ10-Κ12, Κ14-Κ16, Κ18-Ανδρικό) πέρασαν από εργομετρικά τεστ, με τα τελικά αποτελέσματα να είναι άκρως θετικά για δεδομένα ερασιτεχνικού σωματείου.
Την αξιολόγηση πραγματοποίησε ομάδα ειδικών του «Your Soccer University» -αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μπεκρή, Παύλο Πιτσιάβα και Κυριάκο Σαμιώτη- και αφορούσε σε σωματομετρικές, φυσικές, τεχνικές και αντιληπτικές ικανότητες.

Φιλική «πεντάρα» επί του Α.Ο. Πάγου

Μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων το ανδρικό του Α.Ο. Πάρου, όπου αγωνίζονται και πολλοί αθλητές της Κ18 και της Κ16, φιλοξένησε στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς την επίσης νεανική Συριανή ομάδα του Α.Ο. Πάγου σε φιλικό παιχνίδι.
Το «συγκρότημα» του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου είχε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με ωραίες συνεργασίες και αρκετές ευκαιρίες. Το τελικό σκορ ήταν 5-2 υπέρ του Α.Ο. Πάρου, με τα πρώτα δείγματα να είναι ενθαρρυντικά ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Συριανοί αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 11’ με σουτ του Περρή εκτός περιοχής, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Παριανούς. Στο 14’ μετά από ατομική ενέργεια και γύρισμα του Δαφερέρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-1) από αντίπαλο, στο 25′ από ωραία συνεργασία και σέντρα του Δαφερέρα, ο Παπαθεοδώρου με πλασέ σκόραρε (2-1), ενώ στο 35′ σε σέντρα του Κρίσπη, ο Δαφερέρας κατέβασε τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων (3-1) στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, ωστόσο ο ρυθμός και η εικόνα της φιλικής αναμέτρησης δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Στο 64′ έπειτα από κούρσα και ασίστ του Παπαθεοδώρου, ο Παντελαίος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4-1) για τον Α.Ο. Πάρου, που βρήκε σύντομα κι άλλο γκολ (5-1) από καλή συνεργασία στο 70’ με τελικό αποδέκτη και σκόρερ αυτή τη φορά τον Γκέκα. Το τελικό σκορ (5-2) διαμορφώθηκε στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευαγγελόπουλου για λογαριασμό του Α.Ο. Πάγου.
Για τον Α.Ο. Πάρου, ο κόουτς Τριανταφυλλάκος ξεκίνησε στην ενδεκάδα με τους Πετρόπουλο, Γ. Σαρρή, Λάβδα, Κρίσπη, Μαραγκουδάκη, Φ. Πούλιο, Μουρλά, Δαφερέρα, Αλιφιέρη, Παπαθεοδώρου και Παντελαίο, ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλελές, Αγγ. Σαρρής, Ρομέο, Μαρινγκλέν, Αντ. Πούλιος Χ. Νικολάου, Σκιαδάς, Ζέλα, Κοντός, Γκέκα, Αδάμ, Μελανίτης και Διακάτος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το φιλικό παιχνίδι…