Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Λεύκες

Το Σάββατο (28/1) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου με τους Λευκιανούς στο χώρο της Κοινότητας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Ροκονίδας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης ως αντιπολίτευση, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, ακόμα και κάτω από τις ιδιάζουσες συνθήκες της πανδημίας, στη ανάδειξη μιας σειράς προβλημάτων με κάθε τρόπο. Είτε φέρνοντας τα με τη μορφή ερωτήσεων προ ημερησίας, είτε με την μορφή εισήγησης θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο, οδηγώντας το, με τις τεκμηριωμένες θέσεις, σε ομόφωνες αποφάσεις. Πρωτοβουλίες στα ζητήματα της υγείας που εν μέσω πανδημίας γιγαντώθηκαν, της καθαριότητας και του ΧΥΤΑ, της παιδείας και των κτιριακών υποδομών, όπου σημειώθηκαν βήματα μόνο κάτω από τη συνεχή πίεση και έλεγχο της αντιπολίτευσης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στάθηκε στην απαξίωση των κοινοτικών συμβουλίων, τονίζοντας ότι ενώ συζητούσαν και προωθούσαν θέματα που απασχολούσαν τις κοινότητες αυτά δεν τέθηκαν ποτέ προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Το ίδιο συνέβη και με την κοινότητα Λευκών. Η κοινοτική σύμβουλος Αφροδίτη Αλεξοπούλου ενώ έθεσε προς συζήτηση προβλήματα του χωριού, όπως η καθαριότητα και το ανεπαρκές αριθμητικά προσωπικό σε σχέση με τις ανάγκες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, τρόποι αποσυμφόρησης του κυκλοφοριακού, οι χώροι παρκινγκ, η συντήρηση και αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας κ.α., αυτά δεν έφθασαν ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Ροκονίδας για άλλη μια φορά στάθηκε και εξήγησε στη συζήτηση και στα εύλογα ερωτήματα που τέθηκαν γιατί σήμερα ο δρόμος της διεκδίκησης είναι μονόδρομος εάν ο Παριανός λαός θέλει λύσεις των προβλημάτων και όχι δήθεν λύσεις και κουκούλωμα στο πλαίσιο μιας απλής διαχείρισης και γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης υποχρεώσεων και προσταγμάτων της κεντρικής εξουσίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση – συγκέντρωση του συνδυασμού είναι για την Πέμπτη (2/2) και ώρα 19:30 στην Αγκαιριά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img