Με ελλείψεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών, ξεκίνησε την Δευτέρα (4/9) στο γήπεδο της Παροικιάς η προετοιμασία της Α.Ε. Πάρου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή και του βοηθού του, γυμναστή, Χρήστου Γαβαλά.
Παρών στην «πρεμιέρα» ήσαν 16 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 3 είναι υπό δοκιμή, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος της ομάδας, Βαζαίος Πετρόπουλος, μίλησε στα αποδυτήρια και σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε ψηλά τον πήχη των στόχων για τη νέα σεζόν.

Ο όμιλος των Παριανών ομάδων

Σε ότι αφορά τη δομή του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, η α’ φάση θα διεξαχθεί τελικά σε τρείς ομίλους και δύο γύρους, με τις Παριανές ομάδες (Α.Ε. Πάρου, Α.Ο. Πάρου, Νηρέας) να συμμετέχουν στον δεύτερο όμιλο μαζί με τον Πανσιφναϊκό, τον Α.Π.Σ. Κύθνου, και τον Παμμηλιακό.
Σημειώνεται ότι από κάθε όμιλο, οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην β’ φάση του πρωταθλήματος, με την πρώτη βαθμολογικά να λαμβάνει bonus δύο επιπλέον βαθμούς.

Οι τρεις όμιλοι της Α’ Κατηγορίας

Α’ Όμιλος: Αίαντας Σύρου, Α.Ο. Πάγου, Π.Α.Σ. Τήνου, Ανδριακός, Α.Ε. Μυκόνου Β’.
Β’ Όμιλος: Α.Ε. Πάρου, Α.Ο. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας, Πανσιφναϊκός, Α.Π.Σ. Κύθνου, Παμμηλιακός.
Γ’ Όμιλος: Α.Μ.Σ. Φιλωτίου, Πανναξιακός, Α.Σ. Ίου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου, Α.Ο. Πύργου.