Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Δημήτρης Σκιαδάς

5712

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην τοπική κοινωνία της Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 57χρονου ηλεκτρολόγου και επιχειρηματία, Δημήτρη Σκιαδά…

«H είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Σκιαδά σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο νησί μας. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, άνθρωπος εργατικός και ευχάριστος, άριστος οικογενειάρχης, αφήνει πίσω μόνο φίλους. Ένας από αυτούς, και μάλιστα παιδικός, είμαι και εγώ αφού μεγαλώσαμε μαζί με τον Δημήτρη. Μαζί από το γυμνάσιο, μαζί μέχρι το τέλος αφού με τον Δημήτρη μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα για το αύριο της Πάρου και σε κάθε ευκαιρία συζητούσαμε για αυτό. Τελευταία φορά, σήμερα το πρωί που τον είδα και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο. Η θλίψη είναι τεράστια και το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο. Ο συνδυασμός “Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη” ως ελάχιστο φόρος τιμής στον εκλιπόντα αναστέλλει κάθε δραστηριότητα μέχρι την κηδεία του Δημήτρη. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του…», έγραψε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

«Η Πάρος και η Αντίπαρος θρηνούν για την τόσο πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Σκιαδά, ενός συμπολίτη μας, ενός νέου ανθρώπου, ενός καλού οικογενειάρχη. Τον διέκρινε πάντα σε όλη του τη διαδρομή, η προσφορά του στην τοπική κοινωνία που χαρακτηρίστηκε από την εργατικότητα και την εντιμότητά του, καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ως Έπαρχος Πάρου αλλά πρωτίστως ως συμπατριώτης εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Αλεξάνδρα, στα παιδιά του και στους οικείους του», έγραψε σε ανάρτησή του ο έπαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς.

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Σκιαδά, Κοινοτικού Συμβούλου Πάρου. Ανεξάρτητα από τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας, ένας νέος χαμογελαστός άνθρωπος δεν είναι πλέον κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αλεξάνδρα, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του. Καλό ταξίδι Δημήτρη!», έγραψε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Κώστας Ροκονίδας.

Η «Φωνή της Πάρου» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.