Στο «έλεος» συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας βρίσκεται ξανά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο περιβάλλοντας χώρος του περιφερειακού κτηνιατρείου στην Παροικιά, αλλά και το πλησίον πάρκινγκ (Φυστικιές), με την κατάσταση να έχει γίνει δραματική τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για περίοικους.

Ο όγκος των σκουπιδιών που καθημερινά συσσωρεύεται έχει καταντήσει το χώρο του κτηνιατρείου σε… ανεξέλεγκτη χωματερή, καθώς βρίσκονται πεταμένα στρώματα, παρκοκρέβατα, χαρτόνια, ανεμιστήρες, ξαπλώστρες, κλπ, ενώ στον τοίχο του κτηνιατρείου καθημερινά απλώνονται πλυμένα ρούχα και χαλιά και η συσσώρευση ανθρωπίνων ακαθαρσιών συνεχίζεται με αποτέλεσμα να τίθεται για ακόμη μία φορά ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας, εντός και εκτός του χώρου.

Υπενθυμίζουμε ότι, στις 18 Ιουλίου είχε διαπιστωθεί από την ΔΕΥΑΠ κατόπιν βλάβης ότι υπήρχε παράνομη σύνδεση από τον αγωγό ύδρευσης του κτηνιατρείου προς το παρακείμενο παρκινγκ, ενώ δεν αποκλείεται να έχει γίνει ξανά απόπειρα παράνομης υδροληψίας.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα χρήζει άμεσης και ουσιαστικής αντιμετώπισης και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ενήμεροι όλοι οι αρμόδιοι φορείς (Επαρχείο, Δήμος, Αστυνομία).