Η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου θα παρουσιάσει το πρωτότυπο νεοελληνικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, «Κέικ», την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο Λευκών (προπώληση εισιτηρίων στο κατάστημα Ταντάνη στη Νάουσα).

Η Θεατρική Ομάδα, μέσα στη 38χρονη πορεία της, «ανοίγεται» σε νέα θεατρικά πελάγη με οδηγό… ένα κέικ, που μέσα από το ψήσιμό του θα αναδείξει ιδιαίτερες πτυχές της νεοελληνικής κοινωνίας. Μια κοινωνία που σε πολλές περιπτώσεις κυριαρχείται από τη βία, τις προκαταλήψεις αλλά και τον ρατσισμό. Το κοινό της Πάρου αγκάλιασε και.. γεύτηκε το «Κέικ», όταν πρωτοανέβηκε την περασμένη άνοιξη, στη Νάουσα.

Συντελεστές της παράστασης: Παίζουν οι Στέλιος Ζουμής, Άννα-Μαρία Μοστράτου, Νίκος Χανιώτης και Λευτέρης Διαμαντόπουλος. Σκηνοθεσία η Υπαπαντή Ρούσσου, βοηθός σκηνοθέτη η Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου, σκηνικά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, πρωτότυπη μουσική ο Γιάννης Μπαλίκος, επιμέλεια μουσικής η Φένια Θεοφίλου, φωτογραφίες-αφίσα-βίντεο η Εμμανουέλα Παντελαίου, φωτισμός ο Λευτέρης Μενέγος, ρύθμιση ήχου οι Αλ. Φαρούπος και Π. Δραγάτης.