Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο | Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

Αίθουσα σύνταξης

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί μετά τη συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου, δίπλα από το ελικοδρόμιο της Σίφνου, στην περιοχή Θόλος.

Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου και τους δύο επιβάτες του ιδιωτικού ελικόπτερου της εταιρείας Belavia, που συνετρίβη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες ήταν ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, ενώ ο χειριστής ήταν Έλληνας, απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού. Το ζευγάρι των Βρετανών ήταν νιόπαντρο και μετέβαινε στη Σίφνο για το γαμήλιο ταξίδι του. 

Το ελικόπτερο ξεκίνησε από τα Σπάτα μαζί με το ζευγάρι και λίγο πριν την προσγείωση στη Σίφνο, σε απόσταση 30 μέτρων από το ελικοδρόμιο, για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα, κατέπεσε και συνετρίβη.

bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

seajets

AGNANTI

deya-parou.gr

anergoidam

KRAFT

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS