Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου (Paros Farming Community) έκλεψε τις εντυπώσεις στα Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ) 2024, αποσπώντας συνολικά επτά βραβεία μέσω του «DpS Athens». Στην απονομή τελετής, που έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε το εξαιρετικό έργο του γραφείου Branding and Design του Δημήτρη Παπάζογλου, το οποίο έχει αναλάβει το rebranding και το brand strategy του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, καθώς και τη σχεδιαστική ανάπτυξη της οινικής σειράς «SEIRADI».

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου (Paros Farming Community), συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας την αριστεία του στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν: Βραβείο Εταιρικής Ταυτότητας, Έπαινο Εταιρικού Εντύπου, Έπαινο για το «Seiradi Cuvée Topos» στην κατηγορία Οίνος, Βραβείο Γενικής Συσκευασίας, Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Ταυτότητα & Συσκευασία για την εταιρική ταυτότητα του Paros Farming Community (PFC), καθώς και το Βραβείο Πελάτη. Τέλος, μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, απέσπασε το «DpS Athens» ως το Γραφείο της Χρονιάς, αφού έλαβε το «ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ».

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της πίστης στη συνεργασία μεταξύ του «PFC» και του «DpS Athens». Αναφερόμενος στις διακρίσεις o ιδρυτής του γραφείου, Δημήτρης Παπάζογλου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας με τα βραβεία ΕΒΓΕ. Η συνεργασία με το Paros Farming Community αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για εμάς, ενώ θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της θέσης του SEIRADI ως ένα διακεκριμένο brand στο ελληνικό οινικό τοπίο αλλά και πέρα συνόρων».

Ενσαρκώνοντας την πλούσια αγροτική κληρονομιά του κυκλαδίτικου νησιού και συνεχίζοντας την παράδοση των ιδρυτών του, σκοπός του Αγροτικού συνεταιρισμού Πάρου είναι η διατήρηση και ενδυνάμωση των βασικών αξιών της κοινότητας, όπως η συνεργασία, η εκπαίδευση και η θωράκιση της ταυτότητας των αγροτικών προϊόντων.

Σήμερα, το Paros Farming Community επενδύει στο μέλλον, εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό του και εκπαιδεύοντας τα μέλη του για την ενίσχυση της ποιότητας των οινικών δημιουργιών του. Ο Συνεταιρισμός στοχεύει να καθιερώσει το παριανό κρασί στην αγορά, αξιοποιώντας την ιστορική αμπελουργική ζώνη ΠΟΠ Πάρος και επανασυστήνοντας κυκλαδίτικες ποικιλίες, όπως η Μονεμβασιά και η Μανδηλαριά.

bluestarferries

goldenstarferries