Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Η Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου παρέδωσε υλικό για τους σεισμόπληκτους

Χαιρετίζουμε την μεγάλη ανταπόκριση των Παριανών στο κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα αντανακλαστικά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους γειτονικούς μας λαούς, επιβεβαιώνει την πεποίθηση μας ότι οι λαοί μπορεί να σώσουν τους λαούς με αμοιβαία συνεργασία και αλληλεγγύη.

Την Τρίτη νωρίς το πρωί, την 14η Φλεβάρη, συναντήθηκε η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου με την αντιδήμαρχο κυρία Θεοδώρα Σαρρή ώστε να παραδοθεί η ανθρωπιστική βοήθεια σε ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, τρόφιμα, είδη υγιεινής κλπ, για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Γνωρίζοντας ότι Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα και Ομοσπονδίες Εργαζομένων έχουν ήδη αναλάβει με δίκη τους επιβάρυνση και με την ανιδιοτελή προσφορά εργασίας επαγγελματιών οδηγών τη μεταφορά και απόδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους και των δυο χωρών χωρίς διακρίσεις, στη συνάντηση μας με την αντιδήμαρχο τονίσαμε:

Την αντίθεση μας με την εμπλοκή των διάφορων Μ.Κ.Ο και την απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών να αναθέσει σε αυτές τη μεταφορά των πραγμάτων και. Ζητήσαμε να διασφαλίσει ο Δήμος την απόδοση της βοήθειας τόσο στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας όσο και της Συρίας.

Με χαρά μας ενημερωθήκαμε ότι μεταφορική εταιρεία του νησιού προσέφερε τις υπηρεσίες της για τη μεταφορά των πακέτων από το Δημαρχείο στον ενδιάμεσο τόπο συλλογής πριν το τελικό τους προορισμό. Στα πλαίσια αυτά μας διαβεβαίωσε ότι θα μας ενημερώσει  με το παραστατικό παράδοσης.

Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img