Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Η Περιφέρεια για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές

Με απόφαση του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, γνωστοποιείται προς τους Εμπορικούς Συλλόγους και το Επιμελητήριο Κυκλάδων ότι επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Ειδικότερα, στην απόφαση –μεταξύ άλλων- αναφέρονται τα εξής:

«Για τις Περιφερειακές Ενότητες του Νομού Κυκλάδων και νησιά αυτών όπως καθορίζονται στις παρακάτω παραγράφους, την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές, επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013, για το έτος 2023, ως ακολούθως:

  • Για τα νησιά Σύρο, Σίφνο, Νάξο και Μήλο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν.4177/2013, όλες τις Κυριακές για το διάστημα από 01/04 έως 31/10.
  • Για το νησί της Τήνου επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις άλλες Κυριακές πλην αυτών που ορίζονται στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013, για το διάστημα από 23/03 έως και 31/10.
  • Για τα νησιά Μύκονο, Θήρα, Άνδρο, Αμοργό, Κέα, Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Ίο, Σίκινο, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Φολέγανδρο, Σέριφο, Ανάφη, Κύθνο και Θηρασιά, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, όλες τις Κυριακές του χρόνου».
- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img