Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Α.Ε. Πάρου: Ηττήθηκε (2-0) στη Νάξο, άξιζε όμως κάτι καλύτερο…

Στην καλύτερη φετινή της εκτός έδρας εμφάνιση, όπου άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα, η Α.Ε. Πάρου υπέστη την ήττα με σκορ 2-0 από τον Πανναξιακό, για την 10η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Η Παριανή ομάδα, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Αλέκο Αλεξανδρή, παρατάχθηκε εκ νέου με πολλές απουσίες, ωστόσο η αγωνιστική της εικόνα κρίνεται θετική. Βέβαια, αυτό δεν αρκούσε καθώς δεν συνδυάστηκε και μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα που θα λειτουργούσε ευεργετικά στον ψυχολογικό τομέα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Π. ξεκίνησε ορεξάτη και ήταν η ομάδα που έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, φθάνοντας κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Στο 4’ και στο 38’ με τον Βαθρακοκοίλη και στον 14’ με τον Παντελαίο, τα σουτ των οποίων κατέληξαν άουτ. Από την άλλη πλευρά, ο Πανναξιακός απείλησε μόλις μία φορά στο 36’, από ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των αντιπάλων, όμως το πλασέ του Γιαννακόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Βασιλάρης.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά και στο πρώτο τέταρτο δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο. Ακολούθως ο Πανναξιακός είχε ένα εξαιρετικό τρίλεπτο, όπου στο 60’ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Γιαννακόπουλου, που απόκρουσε σε κόρνερ ο Βασιλάρης, ενώ στο 62’ έγινε το 1-0 όταν σε σέντρα – σουτ του Δεμερτζή από αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας της Α.Ε.Π. Το γκολ αυτό άνοιξε τον ρυθμό και η Παριανή ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήταν αυτή που κυριάρχησε στο επόμενο δεκάλεπτο.

Ειδικότερα, στο 65’ σε φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Βαθρακοκοίλης προσπάθησε να γυρίσει με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βρήκε καθαρά στο δεξί χέρι του Πίντο, όμως ο διαιτητής Σαββατιανός «έκλεισε τα μάτια» σε καθαρό πέναλτι, δεχόμενος τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Α.Ε.Π. Στο 69’ και στο 71’ τα σουτ των Βαθρακοκοίλη και Εσάι έφυγαν άουτ, ενώ οι προσπάθειες των ίδιων ποδοσφαιριστών στο 74’ και στο 76’ βρήκαν «τοίχο» στον τερματοφύλακα Ποθητό.

Και ενώ η Παριανή ομάδα αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης, στο 79’ ο Πανναξιακός βγήκε στην αντεπίθεση και σε σέντρα του Δεμερτζή, ο Πίντο πήρε την κεφαλιά και ο Βασιλάρης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά την εκτέλεση του κόρνερ, έγινε το 2-0 μ’ ένα καταπληκτικό γκολ από τον Δεμερτζή που με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι». Κάπου εκεί κρίθηκαν όλα, παρότι στο 83’ και στο 91’ η Α.Ε.Π. είχε νέες ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μανδραβέλη.

Πανναξιακός: (Προμπονάς), Ποθητός, Καράι, Καφετζής, Γιαννούλης, Γιαννακόπουλος (89’ Θεωνάς), Βαθρακοκοίλης, Δεμερτζής (85’ Καρβούνης), Ν. Φράγκου, Τσουρής (46’ Ευρυπιώτης), Μιχαήλ (57’ Ε. Φράγκου), Πίντο.
Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης, Δ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Μουράι, Παντελαίος, Βασιλόπουλος, Κρίστι (80’ Μανδραβέλης), Εσάι, Βαθρακοκοίλης, Ε. Κρητικός (90’ Στεφανίδης).

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img