Σημειώνοντας για μία ακόμη φορά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο του νησιού, η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου -με ανακοίνωσή της- καλεί τόσο τον δήμαρχο, όσο και τον έπαρχο να βρουν τρόπο να κλείσουν τις λακούβες πριν γίνει κάποια «στραβή»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα προβλήματα του οδικού δικτύου, επαρχιακού και δημοτικού, τα έχουμε επισημάνει στο παρελθόν πολλές φορές. Τώρα, χωρίς ιδιαίτερες βροχές το χειμώνα οι λακούβες μεγάλου βάθους είναι υπαρκτές τόσο στο δημοτικό όσο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο δημοτικός δρόμος των Καμαρών και ο επαρχιακός στο τμήμα Προδρόμου-Χοιρόλακα. Αντί λοιπόν δήμαρχος και έπαρχος να «κονταροκτυπιούνται» ποιος έχει περισσότερες λακούβες, ας βρουν τρόπο για να τις κλείσουν, όπως Περιφέρεια και Δήμος βρίσκουν τρόπους για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
Ούτε η εργολαβία της Περιφέρειας που λόγω ένστασης έχει καθυστερήσει να εκτελεστεί περίπου 2 χρόνια ούτε οι επικείμενες ασφαλτοστρώσεις του Δήμου που επικαλείται ο Δήμαρχος απαντούν στο ερώτημα που απασχολεί τους δημότες, όταν καθημερινά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τις λακούβες.
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν γίνει η «στραβή»;

bluestarferries

goldenstarferries