Το σουρωτό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα τυροκομικά προϊόντα και διαρκώς η ζήτησή του αυξάνεται, βραβεύτηκε για την ποιότητα και την γεύση του στα «Athens Fine Food Awards 2024», που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης «ΕΞΠΟΤΡΟΦ».

Σημειώνεται ότι, τα «Athens Fine Food Awards» αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών, ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους. Μάλιστα, στα φετινά βραβεία πρωταγωνίστησαν συνολικά 11 προϊόντα των Κυκλάδων, ανάμεσα στα οποία και το σουρωτό Πάρου.

Ο Τεχνολόγος Γεωπόνος Βασίλης Τσιγώνιας και ο Τυροκόμος Μάρκος Κορτιάνος, παρέλαβαν το βραβείο για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου

Συγχαρητήρια Ζαννετίδη

Στους βραβευθέντες παραγωγούς, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αναδεικνύετε σε μια δύσκολη εποχή για τον πρωτογενή τομέα και για εσάς, τους θησαυρούς που παράγετε, τυποποιώντας και μεταποιώντας προϊόντα που παράγει η Αιγαιακή γη. Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ζυμωμένα με τον ήλιο και την αύρα του Αιγαίου πελάγους. Η περιφέρειά μας θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό σας προβάλλοντας αλλά και οδηγώντας στις αγορές τα προϊόντα σας, που αποτελούν πρεσβευτές των νησιών μας. Με την ευχή να έχετε υγεία και να συνεχίσετε την παραγωγή σας συγχαίρω για αυτή σας την επιτυχία».