Η αγωνιστική συσπείρωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε συνδυασμό με τις δύο δυνατές μεταγραφικές προσθήκες που πραγματοποίησε η διοίκηση το τελευταίο δεκαήμερο δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της Α.Ε. Πάρου, η οποία δεν στοχεύει απλώς στην πρωτιά του ομίλου και στη συμμετοχή της στα πλέι-οφ της Α’ Κατηγορίας, αλλά θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Άλλωστε, όπως έχουν τονίσει από την αρχή της σεζόν τόσο ο πρόεδρος, Βαζαίος Πετρόπουλος, όσο και ο προπονητής, Αλέξης Αλεξανδρής, η ομάδα της Α.Ε.Π. φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστεί και να κοιτάζει ψηλότερα.

Αναφορικά με τις νέες μεταγραφές, η Α.Ε. Πάρου ενισχύθηκε στη θέση του γκολκίπερ και του σέντερ φορ, με δύο ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι». Ο λόγος για τον 24χρονο υψηλόσωμο τερματοφύλακα Θανάση Νικολακόπουλο (φωτό), που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών και την ομάδα του Αθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αγία Ελεούσα, Α.Ε. Πετραλώνων, Πεύκη, Χρυσούπολη, Ατρόμητο Πειραιά και Φοίνικα Περιστερίου.

Επίσης, το πολυπόθητο «ναι» είπε και ο 35χρονος δεινός επιθετικός Νίκος Μακρίδης, που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιά και την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας, έχοντας παράλληλα ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές επιτυχίες. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί ακόμα σε Α.Ε.Λ. Καλλονής, Ερμιονίδα, Παναργειακό, Μαλχόβερ (Γερμανία), Άγιο Ιερόθεο, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηράκλειο, Εθνικό Πειραιά, Μαρκό και Σαρωνικό Αναβύσσου.