Μία σημαντική εκδήλωση για αθλητές, προπονητές και γονείς, με την αθλητική ψυχολόγο Φρόσω Πατσού, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Μαρτίου στο ΕΠΑ.Λ. Πάρου, σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου με τους αθλητικούς συλλόγους Άλτις, Α.Ο. Πάρου, Μαρπησσαϊκός, Ναϊάς και Νηρέας.

Στις 11:00 π.μ. θα γίνει ομιλία για τους αθλητές, με θέμα: «Πώς διαχειρίζομαι τη νίκη και την ήττα», ενώ στις 6:00 μ.μ. θα ακολουθήσει ομιλία για τους γονείς, με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό».

Η κ. Πατσού υπήρξε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου στη χώρα μας έχοντας στο ενεργητικό της πληθώρα αθλητικών επιτυχιών ως πρωταθλήτρια στίβου, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 1989 έως και το 2006 όπου τερμάτισε την αθλητική της καριέρα. Σήμερα είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία. Από το 2008 είναι επιστημονική συνεργάτιδα της Εθνικής Ομάδας Στίβου. Είναι Επιστημονική Συνεργάτιδα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Α.Ε.Κ. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.