Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση – παρουσίαση των επιδοτούμενων προγραμμάτων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 15.00 το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΑ / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι των δράσεων θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλες τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής των ενδιαφερομένων στις παραπάνω δέσμες δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση προς επίλυση αποριών.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν  την ηλεκτρονική αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=55187&articleid=68028, προκειμένου να τους αποσταλεί το link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.