Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο πρώτος σε σταυρούς (596) δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», Χριστόδουλος Μαούνης, αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σε εμένα και με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Νοιώθω πραγματικά συγκινημένος από την στήριξη και την αγάπη των συμπατριωτών μου, που με εξέλεξαν ως πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικό Σύμβουλο, δίνοντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ.
Γνωρίζοντας την σοβαρότητα της αποστολής μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι με αίσθημα ευθύνης θα αγωνιστώ έντιμα και με όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα και την προκοπή του τόπου μας. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Θα είμαι πάντα στη διάθεση όλων των συμπολιτών μου.
Με τα μέλη του συνδυασμού μας “ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ”, μια άξια ομάδα συνυποψήφιων, που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες. Θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα την έννοια του ονόματος του συνδυασμού μας και αγωνιστήκαμε με ευθύνη και ενότητα. Με την ίδια σοβαρότητα θα κινηθούμε και ως νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Κώστα Μπιζά.
Για την Πάρο που μας αξίζει!».