Στη λίστα με τους τρείς δημοφιλέστερους προορισμούς για το 2024 βρίσκεται η Πάρος, σύμφωνα με την έκθεση «Unpack ’24» της Εxpedia, η οποία παρουσιάζει τα κίνητρα και τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ταξίδια τη χρονιά που μας έρχεται.

Η έκθεση «Unpack ’24» βασίστηκε σε πρωτογενή ταξιδιωτικά δεδομένα του ομίλου Expedia (Expedia, Hotels.com και Vrbo) και σε έρευνα ανάμεσα σε 20.000 ταξιδιώτες, και περιλαμβάνει οκτώ ταξιδιωτικές τάσεις για το 2024.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι η Πάρος (Ελλάδα), η Πατάγια (Ταϊλάνδη) και το Πέρθ (Αυστραλία) είναι οι τρεις προορισμοί της χρονιάς, ενώ οι μισοί ταξιδιώτες αναμένεται να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη στα ταξίδια τους και ότι οι περιοδείες καλλιτεχνών, τα ταξίδια χωρίς κατανάλωση αλκοόλ και οι αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα για τον εορτασμό επετείων θα είναι οι κορυφαίοι τύποι ταξιδιών το 2024.

Σημειώνεται ότι, οι προορισμοί αυτοί για το 2024 κατέγραψαν σημαντική αύξηση αναζητήσεων κατά την περασμένη χρονιά και οι παγκόσμιες αναζητήσεις για τους κορυφαίους προορισμούς της λίστας σε ετήσια βάση υπερδιπλασιάστηκαν.