Με σαφή μηνύματα και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Κώστας Ροκονίδας, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/7) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου του συνδυασμού.

Εκ μέρους του συντονιστικού του συνδυασμού, την συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μαρινόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. κι ένα λογοπαίγνιο με τρία ονόματα των συνδυασμών, ακολούθως τόνισε -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά ότι: «Ο δήμος και η δημοτική αρχή πρέπει να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες για να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα…».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Πάρου, Κώστας Ροκονίδας, ο οποίος στη διάρκεια της ομιλίας του -μεταξύ άλλων- τόνισε:
«Το πρόβλημα του νησιού μας δεν είναι απλά η αλλαγή διαχειριστή, γιατί αν αυτός είναι το ίδιο υποταγμένος με τη σημερινή δημοτική αρχή στην πολιτική της κεντρικής εξουσίας, τότε για μια ακόμα φορά ο τόπος μας θα εισπράξει και πάλι το αποτέλεσμα της διαχείρισης των σημερινών αδιέξοδων. Η ανάγκη της Πάρου είναι η ανάδειξη μιας δημοτικής αρχής, που θα εμπνέει τους πολίτες, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα προς όφελος των πολλών, που αγωνιστικά θα διεκδικεί μαζί με τον παριανό λαό τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας. Δεν πάει άλλο!».

Δείτε σε βίντεο την συνέντευξη Τύπου