Ενόψει της αυριανής (18/11, 18:00) προγραμματισμένης εκδήλωσης για την Παλαιστίνη, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του ΕΠΑ.Λ., η Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου του Κ.Κ.Ε. με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την πρωτοβουλία των σωματείων & φορέων, κάνοντας το δικό της κάλεσμα συμμετοχής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο; Τι είναι η Παλαιστίνη; Έχει κυβέρνηση; Ο χαρακτηρισμός του Παλαιστινιακού αγώνα ως τρομοκρατία ξεκίνησε με την εμφάνιση της Χαμάς το 1987; Το να λες ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει ότι είσαι αντισημίτης; Από πού αντλεί το Ισραήλ τη δύναμη να “χλευάζει” τις ομόφωνες αποφάσεις του ΟΗΕ να εγκαταλείψει τα παλαιστινιακά εδάφη; Γιατί οι αποφάσεις του ΟΗΕ μένουν για χρόνια στα ράφια; Τι εννοούν όταν λένε για το “δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”; Τι συμβαίνει στη Γάζα και πως εμπλέκεται η Ελλάδα στον πόλεμο; Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν εφαρμόζει την ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους; Ποιος και γιατί λοιπόν οπλίζει το χέρι των δολοφόνων της κυβέρνησης Νετανιάχου; Πώς μπορεί να σταματήσει το έγκλημα διαρκείας που διαπράττεται από ένα κράτος εδώ και 75 χρόνια; Πώς μπορεί να τελειώσει όλο αυτό;
Σ’ αυτά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα θα απαντήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη), το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 18.00 ώρα στην αίθουσα του ΕΠΑ.Λ. Παροικιάς. Χαιρετίζουμε τη Πρωτοβουλία σωματείων και μαζικών φορέων της Πάρου για την διοργάνωση της εκδήλωσης αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!
».