Οι εκλογές τελείωσαν. Οι εκλογές έρχονται!!!

Τώρα που τελειώσαμε με τις εθνικές εκλογές και έχουμε μια κυβέρνηση αυτοδύναμη και παντοδύναμη και επτά κόμματα, αδύναμα, σε ρόλο αντιπολίτευσης, τώρα λοιπόν, στην τούρλα του καλοκαιριού, θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τις δημοτικές εκλογές.

Τώρα που μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος ότι δεν είναι ανεξάρτητος, όπως μας είχε παραπλανήσει στις προηγούμενες εκλογές για να αρπάξει την ψήφο μας, αλλά ο επίσημος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα που ο Έπαρχος «τρελάθηκε» μόλις το διάβασε και άφησε για λίγο την «ανεξαρτησία» του στην άκρη, προσπαθώντας να πει ότι εμείς είμαστε και Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ (κάτι σαν την σύμπραξη Καμμένου – Τσίπρα), αλλά είμαστε και ανεξάρτητοι!

Τώρα λοιπόν σας έχω την μεγάλη είδηση… Καθίστε κάπου καλά, σταθερά και κρατηθείτε…

Μετά από συσκέψεις, διασκέψεις, παρασυσκέψεις και πλανητικές διαβουλεύσεις ο Ροκονίδας το αποφάσισε!!! Θα κατέβει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!

Ναι, καλά διαβάσατε, αν είσαστε ακόμη καθιστοί και δεν έχετε πέσει από την καρέκλα σας. Και ποιο το όνομα της νέας παράταξης… ΛΑΪΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!!

Θα ζητήσουμε φυσικά την στήριξη όλων σας για το κοινό καλό, για το καλό του νησιού και φυσικά το σύνθημα μας θα είναι το… (εδώ κρατηθείτε πιο γερά, γιατί οι αναταράξεις θα είναι μεγάλες) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Υπάρχει άραγε Παριανός δημότης ο οποίος δεν θα μας ψηφίσει μετά από αυτές τις εξαγγελίες; Τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τα’ αυτιά, μα απέχουνε πολύ απ’ την αλήθεια.
Και η Λαϊκή Συσπείρωση θα παραμείνει ως έχει… Δεμένη με την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Αθανάσιος Μαρινόπουλος