Ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον δήμαρχο για τις πρακτικές του στο θέμα της στέγασης της πολεοδομίας, με τίτλο «Καταλήψεις και άλλα φαιδρά…», εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που εμφανίζουν ως «καταληψίες» της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, εργαζόμενους στην υπηρεσία της Πολεοδομίας με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Αυτά βολεύουν τον Δήμαρχο και όσους τα διαδίδουν!
Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος κρύβεται πίσω από αυτά που έχει δρομολογήσει, ως λύση σε ένα πρόβλημα όπως είναι αυτό της στέγασης της πολεοδομίας, που εδώ και δυόμισι χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για τη λύση του.
Αντίθετα με την πρακτική του αγνοεί ακόμα και την απόφαση της πλειοψηφίας του για προσωρινή στέγαση της πολεοδομίας στον Ξενώνα των Λευκών!
Με το έτσι θέλω λοιπόν αποφάσισε να κάνει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εργασιακό χώρο, στερώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο τη δυνατότητα των συνεδριάσεων με ανθρώπινες συνθήκες!
Τεράστιες είναι και οι ευθύνες της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που ανέχεται αυτή την κατάσταση, αν δεν συναινεί, η οποία στερεί επιπλέον τη δυνατότητα συναντήσεων και συσκέψεων με υπηρεσιακούς παράγοντες, φορείς, συλλόγους κλπ.
Ένα ακόμα επίτευγμα του Μ. Κωβαίου!
Στο αυριανό συμβούλιο έχουμε θέσει προ ημερήσιας διάταξης το θέμα αυτό. Δεν θα τους αφήσουμε να τα διαλύσουν όλα!