Η Σαρακοστή έχει ήδη μπει για τα καλά και η νηστεία έχει ξεκινήσει!
Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία αρκετοί από εμάς αλλάζουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και εντάσσουμε στη διατροφή μας νηστίσιμες προτάσεις. Σε αυτό μας βοηθάει το γεγονός, ότι υπάρχουν πλέον, πολλές διαθέσιμες γευστικές επιλογές σαρακοστιανών προϊόντων, για όλες τις περιστάσεις και όλες τις προτιμήσεις.

Στο Γρηγόρη, μπορούμε να ανακαλύψουμε μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμες προτάσεις που γεμίζουν γεύσεις, αρώματα και ποικιλία την πιο «παραδοσιακή» εποχή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, θα βρούμε φρεσκοψημένες χειροποίητες παραδοσιακές πίτες, όπως σπανακόπιτα, μανιταρόπιτα, πατατόπιτα και vegan κουρού. Γευστικά κουλούρια, απολαυστικά γλυκίσματα, δροσερές φρεσκοφτιαγμένες σαλάτες, σαρακοστιανές μπαγκέτες και τορτίγιες. Και φυσικά συσκευασμένα snacks και φρέσκους φυσικούς χυμούς που μας συντροφεύουν σε όλη την περίοδο της νηστείας.

Επειδή, όμως, ο καφές δε μπορεί να λείπει από τη Σαρακοστή, οι Vegan Cappuccino & Vegan Freddo Cappuccino του Γρηγόρη, με ρόφημα καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας, υπόσχονται να μας φτιάξουν τη μέρα και να μας προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία του αγαπημένου μας καφέ!

Μία επίσκεψη στο κατάστημα Γρηγόρης, στο λιμάνι της Παροικιάς, θα μετατρέψει τη νηστεία στην πιο γευστική απόλαυση! Καλή Σαρακοστή!