Κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα σου. Μπροστά σου, το λιμάνι -και πέρα απ’ αυτό, μόνο το ακαταμάχητο μπλε. Εκείνη τη στιγμή, κρατάς τον freddo espresso σου. Γλυκός με καστανή. Όπως πλησιάζεις το καλαμάκι στο στόμα, ένας αέρας διαφορετικός απ’ αυτόν του Αιγαίου και μια ηχώ από σάμπα, σου αλλάζει τη διάθεση.

Ο Γρηγόρης έχει μία ξεχωριστή σχέση πάθους με τον καφέ, γι’ αυτό και επιλέγει εκλεκτά χαρμάνια. Όπως το new entry του, το Espresso Blend Brazil Single Origin 100% Arabica που σε κερδίζει με την πρώτη γουλιά. Γιατί τα αρώματα ξηρών καρπών, η επίγευση σοκολάτας, το μέτριο καβούρδισμα και η ένταση του νέου blend, σου προσφέρουν ένα ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Το ταξίδι του Espresso Blend Brazil, από τον κόκκο στο ποτήρι, σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι, από τον coffee expert του Γρηγόρη, Τάσο Κοδέλλα. Οι εκλεκτοί και προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι, το σωστό και φρέσκο καβούρδισμα, οι αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, οι σύγχρονες μηχανές καφέ και οι εκπαιδευμένοι barista του Γρηγόρη, συνθέτουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα καφέ.

Δοκίμασε το νέο blend στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς. Ένα είναι σίγουρο: κάθε γουλιά, θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ!