Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και αλλαγή. Η τεχνολογία και η καινοτομία διαμορφώνουν νέες προοπτικές και δυνατότητες, ενώ η παγκοσμιοποίηση ανοίγει νέες αγορές και δημιουργεί νέους ανταγωνιστές. Οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι ευέλικτες και να προσαρμόζονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, ενώ η διατήρηση της βιωσιμότητας και η υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας γίνονται αναγκαίες. Η επιτυχία σε αυτό το περιβάλλον απαιτεί δημιουργικότητα, καινοτομία και συνεχή μάθηση, καθώς και την ικανότητα να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που προκύπτουν.

Στο πλαίσιο αυτό της συνεχούς εκπαίδευσης και υποστήριξης των μελών του, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και καταξιωμένους στον τομέα τους εισηγητές, πραγματοποιεί μια νέα σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών webinar για τα μέλη του.

Το νέα webinar θα πραγματοποιηθούν, τόσο με φυσική παρουσία όσο και εξ αποστάσεως, το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και αφορούν:

  • Βασικές αρχές & εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη
    (Δευτέρα 1 Απριλίου, 17.00-20.00).
  • Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων καταστημάτων και διαμόρφωση βιτρίνας
    (Τετάρτη 3 Απριλίου, 18.00-20.00).
  • Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη: καλές πρακτικές, χρήσεις και εργαλεία ΑΙ
    (Τετάρτη 10 Απριλίου, 17.30-19.30).
  • Πώς κάνω το κατάλυμά μου προορισμό
    (Πέμπτη 11 Απριλίου, 10.30-12.30).

Καθένα από τα παραπάνω σεμινάρια στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση των νέων τάσεων και εξελίξεων, στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών προς όφελος της επιχειρηματικότητας καθώς και στην βελτίωση της εικόνας των επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας που θα οδηγήσουν στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται για την βελτίωση, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τα webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εάν βρίσκονται στη Σύρο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στον σύνδεσμο https://forms.gle/8RMewNPpEW1rCw8B7 και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (τηλ. 2281082346, εσωτ. 5) καθώς και στο γραφείο Πάρου (τηλ. 2284023031).