Την πρώτη οργανωτική συνάντηση με τα στελέχη του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», τα οποία συμμετείχαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είχε το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκών, ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος. Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά ότι η παράταξη βαδίζει με σχέδιο, συγκρότηση και αυξημένη ετοιμότητα στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην ομιλία του, σε παλαιά αλλά και κάποια νέα στελέχη του συνδυασμού, ο κ. Κωβαίος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του δημοτικού έργου που έχει παραχθεί τις τελευταίες δύο τετραετίες ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τις κεντρικές κατευθύνσεις του προγράμματος του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» για την επόμενη πενταετία.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πάρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα αποφασίσουμε αν ο Δήμος και το νησί μας θα συνεχίσουνε να πηγαίνουν μπροστά, με μεγαλύτερη μάλιστα ταχύτητα, με την παράταξή μας στο τιμόνι. Για όλες και όλους εμάς, αυτή είναι ώρα ευθύνης και χρέους. Είναι ώρα ευθύνης, για να διασφαλίσουμε και να επιταχύνουμε τη θετική πορεία της Πάρου. Να μην επιτρέψουμε να γυρίσει πίσω. Είναι ώρα χρέους, για να διασφαλίσουμε όσα θετικά πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Για να συνεχίσει ο Δήμος και το νησί μας να πηγαίνουν μπροστά. Για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στα χρόνια που έρχονται. Για την Πάρο μας, για τη ζωή την δική μας και των παιδιών μας».