Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας – Μέχρι 30/1 οι δηλώσεις για την Πάρο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεχίζει την υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας, που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό, έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Όσοι εργοδότες δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, είναι απαραίτητο να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη.
2.Εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης.
3. Στοιχεία μητρώου φυσικού / νομικού προσώπου της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2023 για τους ενδιαφερόμενους από την Πάρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κατάρτισης (τηλ. 2281082346, εσωτερικό 4) ή το γραφείο της Πάρου (τηλ. 2284023031).

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img